Την πρωτοχρονιάτική του πίτα έκοψε την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου ο ΔΕΣΦΑ στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας, σε ζωντανή σύνδεση μέσω βίντεο με όλες τις περιφερειακές του εγκαταστάσεις ανά την Ελλάδα.

Ενώνοντας με τον τρόπο αυτό όλα τα σημεία του αγωγού από τη μια άκρη της Ελλάδας ως την άλλη, οι εργαζόμενοι του ΔΕΣΦΑ καλωσόρισαν τη νέα χρονιά και αντάλλαξαν ευχές για υγεία και ευημερία.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου, κ. Ν. Μαυρομμάτης, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου & Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Σ. Νίκας, και εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργάνων της εταιρείας.

Τις ευχές τους έστειλαν, επίσης, μέσω της ζωντανής σύνδεσης οι επικεφαλής των περιφερειακών μονάδων Ρεβυθούσας, Πατήματος, Αμπελιάς, Ν. Μεσημβρίας, Σιδηροκάστρου, Βιστωνίδας και Σπαθοβουνίου.

Στη συνέχεια έλαβε χώρα η απονομή τιμητικών διακρίσεων στο πλαίσιο του θεσμού Employee of the Year”. Πρόκειται για ένα θεσμό που εισάγεται για πρώτη φορά και έχει ως σκοπό να επιβραβεύσει για την απόδοσή τους, την επαγγελματική συνέπεια και την παραγωγικότητα τους, τους εργαζόμενους εκείνους που μέσα στη χρονιά, κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, επιδεικνύοντας άψογο επαγγελματισμό και συμβάλλοντας με το δικό τους τρόπο, μέσα από την εκτέλεση των καθηκόντων τους, στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας.

Τα κριτήρια αξιολόγησης για την ανάδειξη των βραβευόμενων, σε ποσοστό 50%, προέκυψαν από την αξιολόγηση του προηγούμενου έτους και κατά 50% από είναι την ικανότητα εκμάθησης και εκπαίδευσης του εργαζομένου, το κατά πόσο ο εργαζόμενος είναι προδραστικός στο πλαίσιο των καθηκόντων του, εάν διαθέτει την ικανότητα με την προσωπική του δυναμική να παρακινεί και να εμπνέει την ομάδα του, οι επικοινωνιακές ικανότητές του και το να συνεισφέρει αξιοσημείωτα στους στόχους και την αποστολή της εταιρείας.

Οι τιμητικές διακρίσεις περιλάμβαναν ένα χρυσό, ένα αργυρό και δύο χάλκινα βραβεία για τους Employees of the Year 2017.

Επιπλέον, τιμητική διάκριση έλαβε και μία από τις ομάδες που εργάστηκαν εντατικά μέσα στην προηγούμενη χρονιά για διάφορα σημαντικά έργα που τρέχουν αυτή την περίοδο στην εταιρεία. Συγκεκριμένα βραβεύτηκε ως «Ομάδα της Χρονιάς» η ομάδα εργασίας για το έργο του ΤΑΡ, η οποία εργάζεται για την υλοποίηση της συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ του ΔΕΣΦΑ και του ΤΑP στον τομέα της λειτουργίας και συντήρησης του ελληνικού τμήματος του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (TAP) και έχει τη σημαντικότερη συμβολή από άποψη όγκου εργασίας και χρόνου για το συγκεκριμένο έργο. Η ομάδα αυτή απαρτίζεται συνολικά από δεκαέξι (16) άτομα από προέρχονται από πέντε (5) διαφορετικές οργανωτικές μονάδες σε όλη την Ελλάδα.

Family photo with the Employees of the Year 2017

Family photo with the Employees of the Year 2017

Ο Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου του ΔΕΣΦΑ, κ. Ν. Μαυρομάτης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σϋμβουλος του ΔΕΣΦΑ, κ. Σ. Νίκας, ο κ. Μ. Πατσουλές, Μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου και οι Εργαζόμενοι της Χρονιάς, κα Κ. Αβραάμ, κα Ν. Χατζηαντωνίου και κ. Λ. Φύτρος

Ο Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου του ΔΕΣΦΑ, κ. Ν. Μαυρομμάτης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σϋμβουλος του ΔΕΣΦΑ, κ. Σ. Νίκας, ο κ. Μ. Πατσουλές, Μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου και οι Εργαζόμενοι της Χρονιάς.